Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:740924
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.01.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  „Hipermārkets Ventspils” Latvijas valstī    3
2.  Darbinieku datori    4
3.  Serveris    7
4.  Telefoni    8
5.  PBX    9
6.  Kabeļi, spraudnes, rozetes, u.c.    11
7.  Tīkla aparatūra    12
8.  Papildus aparatūra    14
9.  Interneta un telefonijas provider    25
10.  Programmatūra    27
11.  Kopējo izmaksu aprēķins    28
12.  Secinājumi un priekšlikumi    39
  Pielikums    40
Darba fragmentsAizvērt

1.Hipermārkets Ventspils Latvijas valstī:

Ventspils Latvia veikalu tīklu Baltijas valstīs pārstāv Zviedrijas mazumtirdzniecības uzņēmums ICA AB un Somijas Kesko Group meitas uzņēmums Kesko Food Ltd. Abas puses ar vienādām daļām (50/50) ir īpašnieki uzņēmumam Ventspils Latvia,
kas Latvijā pārstāvēts ar uzņēmumiem Ventspils Latvia. Latvijā šobrīd ir 10 Ventspils un MiniVentspils veikali un vienas preču izplatīšanas centrs. Uzņēmuma veikalos un administrācijā strādā aptuveni 600 darbinieki.
Latvijā šobrīd ir 10 Ventspils lielveikali, 1 Ventspils hipermārkets un 3 MiniVentspils veikali, kā arī Baltijas valstīs lielākais un modernākais izplatīšanas centrs, kas piegādā preces Ventspils veikaliem visā Latvijā.
Darbinieki:
Galvenais Vadītājs – pārvalda hipermārketu Ventspils Ventspilī. Pārskata dienas ienākumus/zaudējumus. Veic grāmatvedības pienākumus. Uzklausa pircēju sūdzības un ieteikumus. Pārbauda vai preces ir izliktas plauktā, vai darbinieki strādā.
Nodaļas vadītāji –
Nepārtikas nodaļa – Vadītājs un vietnieki veic sadarbību ar preču piegādātājiem, tikšanās ar aģentiem. Taisa algu aprēķinu, slimības lapas izsniegšanu, darba grafiku savas nodaļas darbiniekiem. Veic pārskatu par savas nodaļas precēm. Noraksta nederīgas, bojātās, termiņu beigušās preces. Lielāka daļa darba pie datora. Darbinieki izliek preces veikalā. Pieņem preces. Konsultē pircējus. Pārskata preču termiņus. Ja termiņš precei beidzies, tad ņem ārā no plauktiem.
1 vadītājs; 2 vietnieki; 6 darbinieki
Augļu nodaļa - Vadītājs un vietnieki veic sadarbību ar preču piegādātājiem, tikšanās ar aģentiem. Taisa algu aprēķinu, slimības lapas izsniegšanu, darba grafiku savas nodaļas darbiniekiem. Veic pārskatu par savas nodaļas precēm. Noraksta nederīgas, bojātās, termiņu beigušās preces. Lielāka daļa darba pie datora. Darbinieki izliek preces veikalā. Pieņem preces. Konsultē pircējus. Pārskata preču termiņus. Ja termiņš precei beidzies, tad ņem ārā no plauktiem.
1 vadītājs; 6 darbinieki
Kulinārijas nodaļa - Vadītājs un vietnieki veic sadarbību ar preču piegādātājiem, tikšanās ar aģentiem. Taisa algu aprēķinu, slimības lapas izsniegšanu, darba grafiku savas nodaļas darbiniekiem. Veic pārskatu par savas nodaļas precēm. Noraksta nederīgas, bojātās, termiņu beigušās preces. Lielāka daļa darba pie datora. Darbinieki izliek preces veikalā. Pieņem preces. Konsultē pircējus. Pārskata preču termiņus. Ja termiņš precei beidzies, tad ņem ārā no plauktiem.
1 vadītājs; 5 darbinieki
Gaļa/zivs nodaļa - Vadītājs un vietnieki veic sadarbību ar preču piegādātājiem, tikšanās ar aģentiem. Taisa algu aprēķinu, slimības lapas izsniegšanu, darba grafiku savas nodaļas darbiniekiem. Veic pārskatu par savas nodaļas precēm. Noraksta nederīgas, bojātās, termiņu beigušās preces. Lielāka daļa darba pie datora. Darbinieki izliek preces veikalā. Pieņem preces. Konsultē pircējus. Pārskata preču termiņus. Ja termiņš precei beidzies, tad ņem ārā no plauktiem.
1 vadītītājs; 2 vietnieki; 7 darbinieki
Pienu produktu nodaļa
1 vietnieks; 6 darbinieki
Pārtika/dzērieni nodaļa - Vadītājs un vietnieki veic sadarbību ar preču piegādātājiem, tikšanās ar aģentiem.
Taisa algu aprēķinu, slimības lapas izsniegšanu, darba grafiku savas nodaļas darbiniekiem. Veic pārskatu par savas nodaļas precēm. Noraksta nederīgas, bojātās, termiņu beigušās preces. Lielāka daļa darba pie datora. Darbinieki izliek preces veikalā. Pieņem preces. Konsultē pircējus. Pārskata preču termiņus. Ja termiņš precei beidzies, tad ņem ārā no plauktiem.
1 vadītājs; 2 vietnieki; 4 darbinieki
Alkoholu nodaļa
1 vietnieks; 3 darbinieki
Informācijas centrs – Vadītājs taisa darbinieku darba grafiku, algas aprēķinu, slimības lapas izsniegšanu. Pārdod O-karti, Zelta Zivtiņu, Amigo atjaunošanas un sākumkomplekta kartes. Pārdod Ventspils dāvana kartes. Pieņem bojātas preces, ko pircēji ir iegādājušies Ventspils veikalā. Informē cilvēkus par pareizu laiku. Atskaņo mūziku. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties