Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:348105
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 21 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Blēņas, nedarbi
„Ģērbtuvē” Māris Rungulis. „Vardes kurkst kabatā.” 5 – 6 lpp, (atslēgvārdi: Vardes bij aukstas un glumas. Donalds un Bannijs jakās un mēteļos ielika vardes iekšā.)
„Spraudītes” Māris Rungulis. „Vardes kurkst kabatā.” 16 – 17 lpp, (atslēgvārdi: Bannijs uz klases biedrenes Baibas sola nolika vairākas spraudītes.)
”Balons ar specefektu” Māris Rungulis. „Vardes kurkst kabatā.” 18 lpp, (atslēgvārdi: Bannijs vai Donalds uz tukšā krēsla blakus Baibai bija novietojis balonu ar specefektu, uz kura apsēžoties virsū, tiek izdots apkārtējiem estētiski apvainojošs troksnis.)
”Izbāzenis” Māris Rungulis. „Vardes kurkst kabatā.” 27 lpp, (atslēgvārdi: Pirms stundas bioloģijas kabinetā Donalds no skapja izņēma meža pīles tēviņa izbāzeni, ko mūsu skolas direktors, mednieks, pagājušajā gadā pēc pīļu sezonas beigām speciāli pasūtīja izgatavot dabas muzeja taksodermistam.)
„Ķīselis” Māris Rungulis. „Vardes kurkst kabatā.” 17 – 18 lpp, (atslēgvārdi: Donalds savu ķīseļa glāzi aizlēja zēnam aiz apkakles...)
„Kad ārā pārāk vēsi” Māris Rungulis. „Vardes kurkst kabatā.” 31 – 32 lpp, (atslēgvārdi: Rendijam pazuda jaka.)
„Dārtīte” Jānis Jaunsudrabiņš. „Baltā grāmata” 113 – 120 lpp, (atslēgvārdi: Dārtīte gribēja no visiem vārnu pērkļiem, putnus nomaitāt un atnest saimniecei, lai tikai plūc un liek katlā, iepriekš neparunājot ar saimnieci vai tā drīkst darīt.)
„Burkāni ar medu” Māris Rungulis. „Vardes kurkst kabatā.” 41 – 43 lpp, (atslēgvārdi: Mājturības stundā, Bannijs ar aso naža smailīti izrubināja rigipsī mazu spraudziņu un klausījās kā notiek stunda.)
„Pa Elīzas taku” Māris Rungulis. „Vardes kurkst kabatā.” 48 lpp, (atslēgvārdi: Bannijs un Donalds gribēja pārsteigt Baibu un paņēma Džonija BMW motociklu un brauca ar to pa skolas gaiteni.)

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties