Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,34 (17%)
Cena ar atlaidi*:
1,65
Pirkt
Identifikators:518104
Vērtējums:
Publicēts: 01.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Gatavojoties darba vides risku vērtēšanai, vajadzētu iepriekš sagatavot pieņemto standartu datus par dažādiem darba vides riska faktoriem, lai tos varētu salīdzināt ar darba vides mērījumu gala rezultātiem, piemēram, jābūt lietas kursā, ka maksimālais pieļaujamais ražošanas trokšņa līmenis ir 87 dB(A) un gaisa kustības ātruma norma 0,05–0,15 m/s.
Konditora profesijas darba vides risku novērtēšanā būtu izmantojamas tādas metodes kā aptaujas anketas, pārrunas, proznozes par riska faktoriem un to parametru izmaiņām. Kvantitatīvās metodes materiālam varētu izmantot arī uzņēmuma datus par darbinieku saslimstībām (arodslimību u.c. ar darbu saistīto slimību), kā arī gūtajām traumām darba vietā pēdējo 3-5 gadu laikā.

3. Izvēlētās darba vietas darba vides riska faktoru novērtēšana pielietojot izvēlēto metodiku un ņemot vērā visus faktorus, kuri ietekmē darbinieka drošību un veselību.

Konditorejas darba vietas darba vides riska faktoru novērtēšana:
• Neatbilstošs apgaismojums:
Patreiz apgaismojums tiek nodrošināts tikai ar griestu lampām, kas nepietiekami apgaismo virsmas darba virsmas augstumā.
• Paaugstināta darba temperatūra un samazināts gaisa kustības ātrums:
Attīstot ražošanas jaudu, konditorejā nesen tika uzstādīta vēl viena cepeškrāsns, kuras izdalītais siltums cepšanas procesa gaitā nesaskan ar ventilācijas sākotnējo plānojumu, kurš ir paredzēts tikai vienas krāsns jaudai.
• Putekļi:
Darba procesā neizbēgami rodas miltu putekļi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Darba vides risku novērtēšana konditora profesijai”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/518104

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties