Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:636835
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.11.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Iepazīstoties ar šādu iespēju un izvēles pārpilnību kāds ir internetā, var šķist, ka darba meklēšana internetā ir pārāk grūts un sarežģīts pasākums. Taču vislabākā metode, kā atrast darbu, ir visu iespēju maksimāla izmantošana savā labā. Veiciet tirgus izpēti, uzrakstiet labu CV, meklējiet vajadzīgos kontaktus, izskatiet darba piedāvājumus un nosūtiet savu CV. Kādu laiku atstājiet savu datoru, jo nedrīkst aizmirst arī tradicionālās darba meklēšanas metodes, kuras var izrādīties vēl rezultatīvākas. Dodieties ārā, satieciet cilvēkus, iegriezieties bibliotēkās un neaizmirstiet caurskatīt arī vietējos laikrakstus.
Neaizmirstiet, ka meklējumi kibertelpā ir saistīti arī ar zināmu risku, jo reizēm var nedarboties kāds darbarīks vai hipersaite, darba piedāvājumi var būt kļūdaini vai novecojuši. Tomēr interneta izmantošana paplašina jūsu redzesloku un ievērojami uzlabo iespējas atrast tieši jums vispiemērotāko darba vietu. Taču var arī nepaveikties, jo tā tomēr daļēji ir tikai laimes spēle.
Darba meklētāju loks internetā ir ļoti plašs un piedāvājums ir milzīgs. Kā atrast sev nepieciešamo? Kā panākt to, lai tieši tevi pamana un uzaicina uz pārrunām?
Kā sākt savus darba meklējumus? Ja cilvēks nav īsti pārliecināts par saviem talantiem, tad palīgā var nākt bezmaksas testi, kas atrodami internetā. Izmēģiniet vairākus dažādus testus, lai salīdzinātu rezultātus, jo neviens no tiem nesniegs absolūtu patiesību. Iesākumam pamēģiniet Princeton Review Online (www.review.com, nepieciešama reģistrācija) un Career Key (www.ncsu.edu/careerkey).Testi jums sniedz tikai ieteikumus. Tas, ka pēc kāda testa rezultātiem iznāk, ka jūs būtu lielisks santehniķis, vēl nenozīmē, ka jūs nevarētu būt tikpat labs jurists.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1138218
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties