Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:483624
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.05.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

3. IEKŠĒJIE APRAUDĒJUMI
Sastādot CA plānu, tiek apskatīti objekta iespējamie iekšējie apdraudējumi, lai objekts iepriekš tiktu nodrošināts ar nepieciešamajiem materiāliem apdraudējumu likvidēšanai.
3.1. Iespējamie iekšējie apdarudējumi
Ugunsgrēks - Ugunsgrēks mācību klasēs vai darbinieku telpās var izcelties neuzmanīgas apiešanās ar uguni rezultātā, kā arī elektroenerģijas bojājumu-īssavienojuma dēļ un skolēnu vai apmeklētāju smēķēšana telpās. Kā arī var gadīties ļaunprātīga dedzināšana skolā. Ugunsgrēkā gadījumā būtiski draudi cilvēkiem un videi nepastāv.
Ūdensapgādes avārija – ģimnāzijā ūdens piegādi nodrošina SIA “Ūdeka” (tai skaitā ugunsdzēsības vajadzībām). Darba spiediens ienākošajā ūdensvada 4 kg/kv.cm. Ūdens dzēsības vajadzībām ēkā ir iekārtoti 12 krāni.
Ūdensapgādes avārija objektā var rasties, ja nepareizi tiek izmantota iekšējā ūdensvada sistēma, notika kanalizācjas cauruļu pārslodze vai ūdensvada kalpošanas termiņš ir beidzies. Pētāmajā objektā Ventspils Valsts 1.ģimnāzijā nav dzīvībai bīstamu iekārtu, kas varētu apdraudēt cilvēkus.
Elektroenerģijas bojājumi – bojājumi var rasties elektroenerģijas pārtraukuma un traucējuma gadījumos, bet šie pārtraukumi nevar rast nopietnus draudus cilvēkiem un videi.
Bojājumi arī rodas iekšējo faktoru rezultātā, piemēram, darbinieku nepareiza elektroiekārtu pielietošana,kura var rasties skolas kafejnīcā, kuras rezultātā var rasties elektrotīkla pārslodze vai citi bojājumi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,70 €
Materiālu komplekts Nr. 1385884
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties