Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:363826
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.02.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Rezultātu analīze
Pamatojoties uz eksperimentā gūtajiem rezultātiem varam liecināt, ka Adretta satur visvairāk cietes nekā Vineta un Impala. Tiešām, pēc nokrāsas kartupeļu škirnes atšķiras, Impala ir mazāk dzeltenīga par Vinetu, kas savukārt ir mazāk dzeltenīga par Adrettu, tādat varam secināt, ka krāsa tiešām var liecināt par kartupelī esošās cietes daudzumu.

Eksperimenta izvērtēšana
Pētījuma rezultātu precizitāti var ietekmēt dažādi faktori. Var strīdēties par to, cik stipri bija izspiests šķidrums no kartupeļiem vai par elektronisko svaru precizitāti. Runājot par faktoriem, kas varētu ietekmēt kartupeļu bumbuļos uzkrātās cietes masas daļu, droši var minēt un pamatoties uz šķirnes īpatnībām, nedrīkst aizmirst arī par augšanas apstākļiem un audzēšanas sezonu, kā arī par to krāsu un lietotiem minerālmēslojumiem.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties