Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:941667
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.02.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Var secināt, ka klientu skaita samazināšanos kafejnīcā var radīt četri procesi – ilgā gaidīšana, konkurence, ēdiena izvēle un pārāk dārgās izmaksas.
Process, kurš visvairāk rada klientu samazināšanās cēloņus ir ēdiena izvēle. Šis proces izdala divus veidus, kas ietekmē ēdiena izvēli. Viens no tiem ir pasniegšanas veids, otrs - piedāvāto ēdiena klāsts. Katram no šiem faktoriem ir cēloņi, kas būtiski ietekmē ēdiena izvēli. Pasniegšanas veida procesā problēmas rada personāls un noformējums, bet piedāvāto ēdiena klāsta problēmas rada mārketings un produktu pieejamība. Tālāk katru no šiem procesiem ietekmē vēl daudzi citi cēloņi, kas rada klientu neapmierinātību, kam seko klienta skaita samazināšanās.
Kā vienu no plašākiem piemēriem var minēt problēmu, ja klients izvēlas ēdienu, kas nav sezonāls. Tad klientam atkārtoti ir jāapskata ēdienkarte un jāpasūta pieejamais ēdiens, jo ne visi produkti ir pieejami konkrētajā valstī un šo produktu speciāla pasūtīšana no ārvalstīm var radīt lielus zaudējumus. Šādi rodas klientu neapmierinātība, kas ātri vien noved pie klientu skaita samazināšanās.
Var secināt, ka kafejnīcas vadībai vairāk vajadzētu pievērst uzmanību augstām kvalitātes prasībām, samazināt telpas, atbilstošu ēdienu iekļaušanai ēdienkartē un produktu pasūtīšanas veikšanā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,70 €
Materiālu komplekts Nr. 1390411
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties