Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:921172
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ceļojuma cenā iekļauts: Aviobiļete turp un atpakaļ, autobuss no Pērtas lidostas uz viesnīcu un atpakaļ, apmešanās 6 naktis četrzvaigžņu viesnīcā, brokastis viesnīcā, autobuss uz ekskursijām, Ekskursijas: Svonas tornī, Rietumaustrālijas akvārijā, Pērtas Zoo, uz Viļņu klinti, Margaret River vīna darītavu, atrakciju parka apmeklējums, kruīzs pa upi, gida pakalpojumi, apdrošināšanas polise.
Ceļojuma cenā nav iekļauts: Ēdināšanas pakalpojumi (pusdienas un vakariņas no 8$- 20$ par otro ēdienu), ieejas biļetes Pērtas naudas kaltuvē un Karaļa parkā (~10-15 $),vilciena biļetes uz Cottesloe pludmali ( līdz 9 AUD turp un atpakaļ), cena par golfa spēlēšanu golfa klubā, sērfošanu, snorkelēšanu, daivinga iespējām, saulessargu, atpūtas krēslu nomu, cena par delfīnu triku vērošanu, Pinnacles Desert tuksneša apskates transports (11$), Mammoth alas apmeklējums (20$), individuāli izdevumi (citi apskates objekti brīvajā laikā, suvenīru iegāde).
Ceļojumam līdzi nepieciešams (var iegādāties ceļojuma laikā): apģērbs peldēšanai, pretiedeguma krēmi, galvassega, plāns, gaišs, kokvilnas auduma apģērbs ikdienai, svinīgs apģērbs kruīzam, ērti apavi, ēdiens piknikam.
Ievērot!: Ceļotāja pasei ir jābūt derīgai 6 mēnešus pēc atgriešanās datuma. Latvijas pilsoņa pases, kuras izdotas līdz 2002. gada 30. jūnijam ceļošanai nav derīgas.
Standarta programma, aktivitāšu sadalījums pa laikiem, izsniedzam klientiem, kuri jau ir iegādājušies ceļojumu!
PĒRTA – SAULES NOSKŪPSTĪTĀ ZEME
Pērta ir Rietumaustrālijas galvaspilsēta, kas ģeogrāfiskajā ziņā ir slavena kā visizolētākā lielpilsēta pasaulē. Rietumaustrālijā ceļotājiem ir milzums iespēju, un grūti rast vārdus, lai apzīmētu tās vienreizīgumu. Štata krasta līnija ir 12 000 km gara ar fantastiski skaistām pludmalēm. Šo Austrālijas daļu sauc arī par sunkissed (saules noskūpstīta – angļu val.) zemi, tajā ir citāds tuksnesis ar sarkano zemi, zelta drudža pilsētiņām un vislielāko savvaļas ziedu kolekciju pasaulē. Pērta ir pavisam cita pasaule!

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1248999
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties