Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:688138
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Izvēlējos veidot tieši šādu maršrutu, jo daļā no šīm vietām esmu pati bijusi un ir palicis ļoti labs iespaids.
Lai veidotu maršrutu ir jāzina ļoti daudz dažādu sīkumu, kurus bieži vien nevar izlasīt kādā mājas lapā, vai brošūrā. Daudzas lietas par apskates vietām var uzzināt tikai apmeklējot šīs vietas.
Ceļojuma maršrutā iekļāvu vietas, par kurām zināju cik daudz laika aptuveni vajag, lai apskatītu objektu, kā arī vietas, kuras pašai liekas saistošas un interesantas. Veidoju maršrutu tādu, lai pati vēlētos tādā ceļojumā doties.
Bija grūti iesākt veidot ceļojumu, jo nevarēju īsti saprast ar ko lai sāk. Sākumā sāku ar aptuvenu kilometru saskaitīšanu. Tad kad lielos vilcienos biju saskaitījusi kilometrus un izrēķinājusi cik dienās to varētu izbraukt, tad sāku domāt par objektiem un meklēt dažādus objektus. Tad objektus saliku pa dienām, un tad jau varēja meklēt ceļus un skaitīt sīkāk kilometrus un sadalīt dienas pa laikiem.
Vēl diezgan sarežģīti veidojot maršrutu bija atrast dažādām vietām cenas, man ļoti palīdzēja tas, ka es dažās vietās esmu bijusi un zināju cik maksā ieejas biļetes.
Manuprāt, visgrūtākais bija sākuma posms, kad vajadzēja saprast uz kurieni es vispār vēlos taisīt ceļojuma maršrutu. Bet sākot pētīt apskates vietas un ar katru atrasto apskates vietu maršruts sāka izskatīties tiešām pēc ceļojuma maršruta.
Vēl mazliet neizpratni radīja brīdis, kad bija jārēķina izmaksas, vietām apmulsu, jo īsti neizpratu kurā brīdī cenas ir jārēķina kā uz 32 cilvēkiem (tūristu grupa), kurā uz 35 cilvēkiem(grupas vadītājs, šoferi).

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties