Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:906845
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.08.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dēmokrits (apm. 460 – 370 p.m.ē.) uzskatīja, ka audzināšana dod cilvēkam 3 dāvanas: labi domāt, labi runāt, labi darīt. Ne māksla, ne gudrība nav sasniedzama bez mācīšanās, bet audzinot cilvēks kļūst labs, pateicoties vingrinājumiem. Audzināšanas mērķis bija vērsts uz šīm trim, cilvēkam dotām, dāvanām.

“Kopš sevi atceros ,allaž esmu vēlējies kļūt labāks basketbolists un šos nodomus nekad neatliku.Tā bija spītīga pašmācība, un šie meklējumi deva milzum daudz informācijas.Man nav labu akadēmisko basketbola pamatu, jo laiks, kad sāku trenēties ar bumbu, sakrita ar ekonomiskajām un politiskajām pārmaiņām valstī un tās skāra arī sporta skolas Liepājā.”

Sokrats (apm. 470 – 399 p.m.ē.) veltīja dzīvi cilvēka pašizzināšanai un tikumiskai pilnveidošanai. Aicināja klausītājus iedziļināties sevī. Par augstāko uzskatīja zināšanas un gudrību. Viņaprāt, galvenais ir individuālais mērķis – katra cilvēka morālā pilnveidošanās.

“Tālis Porziņģis tiek minēts starp tiem pieciem izcilākajiem,kam būtu priekšrocības,stājoties Latvijas Lauksaimniecības akadēmijā,taču basketbols paliek prātā vairāk un visus akadēmiskos nodomus apcērt saknē.Noticējis ieteikumam, ka viņam vajag atrādīties ASK trenerim Jānim zeltiņam ,Tālis arī drosmīgi piesakās, un speciālists pēc trīs dienu treniņiem atzīst ,ka jauneklis no Alsungas varētu pat mēģināt palikt pie aktīvajiem spēlētājiem.”

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1380240
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties