Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,18 (18%)
Cena ar atlaidi*:
0,81
Pirkt
Identifikators:745941
Vērtējums:
Publicēts: 26.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

19. gs. krievu zinātnieks Kirhofs pirmo reizi ieguva amilāzes šķidro fermenta preparātu no iedīgtiem miežiem un aprakstīja fermentatīvā procesa pamatpazīmes.
Fraņču zinātnieki Pajiens un Perso ieguva pulverveida mailāzi, izmantojot spirta nogulsnēšanu.
19. gs otrajā pusē un 20. gs. pirmajā pusē zinātnieki Līblihs , Berns, Pastērs veica dažādu fermentu lomu noskaidrošanu spirta rūgšanā.
1862. g. zinātnieks Daņiļevskis piedāvāja fermentu atdalīšanu veikt ar adsorbcijas metodi. 19. gs. beigās Buhners un Ļebedjevs pierādīja, ka spirta rūgšanas process var tikt realizēts rauga šūnu fermentu ietekmē.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,39 €
Materiālu komplekts Nr. 1237654
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Biotehnoloģija - nozares attīstības vēsture un loma tautsaimniecībā”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/745941

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties