Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:561411
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.06.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

KATHY HIGH “BLOOD WARS” (2010)
Kathy High ir video un jauno mediju profesore, kā arī māksliniece, kas strādā tehnoloģiju, zinātnes un mākslas jomā. Viņa rada video, fotogrāfijas, rakstus, izrādes un instalācijas par dzimumatšķirībām un tehnoloģijām, empātiju un dzīvniekiem. Pēdējo desmit gadu laikā mākslinieci ir ieinteresējušas tādas tēmas kā strādāšana ar dzīvajām sistēmām, dzīvniekiem un mākslu, vēršot uzmanību uz biotehnoloģiju un apkārtējo nozaru sociālās, politiskās un ētiskās dilemmas.
Asins kari ir mākslas projekts, kas aplūko konkurējošo dalībnieku balto asins šūnu bioloģisko reakciju, kā arī nodarbojas ar iemantotajām rakstura īpašībām caur asinīm. Šis projekts darbojas kā sacensības ironiski simulētā turnīrā, kur dažādu cilvēku balto asinsķermenīšu dominējošais stāvoklis sacenšās par dominanci petri trauciņā. “Blood Wars” iesaistās vecās debatēs par asins īpašībām un spēcīgāko asins grupu vēsturēm. Asinis cīnās kārtās, gluži kā Pasaules kausa turnīros, katras kārtas šūnu uzvarētājs turpina cīnīties ar citu dalībnieku. Līdzdalība asins karos dod labāku izpratni par asins šūnu dalīšanās procesiem, imūnsistēmām un imūnsistēmas funkcionēšanu. Stiprāko asiņu īpašniekiem tiek piedāvātas asins trofejas. Stikla sfēras, kas pildītas ar asinīm.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties