Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:359031
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Plauktiņu atbilstība
Plauktiņu augstums: Plauktiņu augstums bērniem līdz 9 gadu vecumam ir 1,2 metrs, kas ir atbilstoši, jo augstums nedrīkst būt lielāks par 1, 2 metriem, attālums ir 1,70 metri, kas atbilst, jo jābūt vismaz 1, 4 metriem. 9-15 gadus veciem bērniem veciem plauktiņu augstumam jābūt 1,5 metriem, attālumam jābūt 1, 5 metriem, un tas atbilst, jo augstums ir 1,5 metri un attālums ir 1,6 metri un starp tiem ir 1,8 metri. Pieaugušo plauktiem jābūt 1, 8 metri, attālumam starp plauktiem jābūt 1, 6 metriem – un tas atbilst, jo augstums ir 1, 8 metri un attālums ir 1, 8 metri. (2.)

Bērnu apkalpošanai nepieciešamā platība
Lasītavai bērniem jābūt vismaz 2 kvadrātmetri, un tas atbilst, jo ir 4 kvadrātmetri uz 1 vietu.
Pasaku istabā ir 3 kvadrātmetri, un atbilst, jo nepieciešami ir 2. Atpūtas zonā ir 0,3 kvadrātmetri, kas normatīviem atbilst, jo nepieciešami ir 0,1 kvadrātmetri. Plauktiņi lietošanas telpu zonā aizņem 8 kvadrātmetrus, un tas ir atbilstoši, jo nepiecienāmi ir 5 kvadrātmetri. Krātuves kopplatība ir 25 kvadrātmetri, kas ir pietiekami, lai izvietotu krājumu. Saimnieciskā personāla telpa bibliotēkā ir 5 kvadrātmetri, kas ir atbilstoši, jo vajadzīgi ir vismaz 3 kvadrātmetri. bibliotēkā ir 1 saimnieciskais darbinieks. Bibliotekāru telpa ir 10 kvadrātmetru liela, kas ir atbilstoši, jo vajag vismaz 5 kvadrātmetrus. Administrācijas telpa ir 20 kvadrātmetri, kas ir pietiekami 1 darbiniekam, un normatīvos minimālā platība ir noteikta 12 kvadrātmetru apmērā.
Palīgtelpu šajā bibliotēkā nav, kopēšanas aparāts ir izvietots lasītavā. Palīgtelpas netika pētītas, bet ir ļoti ticams, ka tās atbilst normatīviem, jo kopējā bibliotēkas platība ir aptuveni 1000 kvadrātmetri. (2.)

Secinājumi.
Kopumā bibliotēka atbilst bibliotēkas materiālā un tehniskā pamata normatīviem, jo tikai atsevišķās sadaļās vajadzīgās vietas nesakrīt, kā piemēram, gaisa optimālā temperatūra bibliotēkas lasītavā bet kopumā viss ir atbilstoši prasībām. Iespējams, ka tas ir tādēļ, ka bibliotēka ir atklāta pēc remonta diezgan nesen.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties