Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:429877
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SIA Consolis Latvija vietējā tirgū ir kopš 1999. gada un pārstav vienu no lielākajiem saliekamo dzelzsbetona konstrukciju ražotājiem Eiropā – CONSOLIS grupu,kura ir pārstāvēta 11 valstīs ar 52 rūpnīcām un 14 uzņēmumiem, kuri ieņem vadošas pozīcijas vietējos tirgos. Consolis grupas vadība atrodas Somijā, Helsinkos.
Consolis ir lielākais saliekamā dzelzsbetona risinājumu piegādātājs un vadošais saliekamo dzelzsbetona konstrukciju ražotājs Eiropā.
Consolis Latvija piedāvājums iekļauj risinājuma izstrādi, konstrukciju projektēšanu, piegādi, montāžu un darbu koordināciju.Uzņēmums ir piedalījies vairāku nozīmīgu būvniecības projektu realizācijā, kā nozīmīgākos var minēt: Stockmann, Olympia, Origo, Āgenskalna ģimnāzija, ABB, RIMI biroju un noliktavu komplekss u.c.
Betonrūpnīca Consolis Latvija piedāvā modernus un izdevīgus dzelzsbetona karkasa risinājumus un to konstrukcijas dažādu objektu būvniecībai:dzīvojamās mājas,sabiedriskas un biroju ēkas,ražošanas un noliktavas ēkas,tirdzniecības centri,sporta zales,daudzstavu autostavvietas,tiltus un tuneļus,rezervuarus; kā arī aptver plašu dzelzsbetona konstrukciju klāstu (fasādes, sienas, grīdas, kolonnas, sijas, jumti un kāpnes u.c.), kas ļauj piedāvāt kompleksus karkasa risinājumus. Konstrukcijas tiek izgatavotas atbilstoši katras ēkas individuālajai arhitektūrai saskaņā ar Eiropas kvalitātes standartiem. Consolis Latvija izgatavo arī konstrukcijas lauksaimniecības vajadzībām: fermām, mēslu krātuvēm un skābbarības rezervuāriem.
Izskatīsim sīkāk SIA Consolis piedāvāto produkciju:par galveno produkciju droši var uzskatīt dobās un ribotās parseguma plātnes kuras izmantojamas jumta konstrukcijās un dzīvojamo ēku pārsegumos. Betona jumti ir piemēroti, piemēram, sporta zāļu celtniecībā.
Abas konstrukcijas ir iepriekš saspriegtas.
Jumta konstrukciju galvenās īpašības:
• mazs pašsvars,
• gari laidumi,
• gludas virsmas,
• viegla un ātra montāža
Firma piedāva dobus paneļus EP6/220(seši dobumi panelī un plātnes augstums 220mm),EP5/265(attiecīgi 5 dobumi un augstums 265mm),EP4/320,EP4/400,-visiem dobiem paneļiem platums vienads:1200 milimetri. Gareniskie dobumi šķērsgriezumā, salīdzinājumā ar monolītu plātni, ļauj ietaupīt 50% betona un vienlaikus samazina nepieciešamo stiegrojuma daudzumu par 30%, jo šīs plātnes ir vieglākas.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1116724
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties