Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:213101
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bērni visos skolas līmeņos var būt iesaistīti sabiedriskos projektos un programmās. Ir daudz vērtīgu individuālu rezultātu, kāpēc bērni nodarbināti sabiedriskos pasākumos, galīgais rezultāts ir vairāk savstarpējā sadarbība, rūpes par sabiedrību, sabiedrību , kurā ikviens ir atbildīgs par katra labklājību.
Bērni sāk izprast un respektēt dzīvi agrā vecumā. Viņi mācās rūpēties par savu ķermeni, kopj sevi, spēlējas un apgūst vairāk par sevi attiecībās ar pasauli. Jo viņi aug, vairums bērnu mācās noteikt sevi un savas vajadzības, un sāk apgūt citu vajadzības un jūtas. Daudz bērnu dedzīgi mācās dalīties un rūpēties. Svarīgs fakts ir, ka sasniedzot šīs lietas un turpinot pilnveidoties veselīgā veidā, bērnam vajag sadarboties ar pieaugušajiem, kā arī vienam ar otru.
Viņi mācās, jo īpaši, kā attīstīt un veidot došanas un ņemšanas mākslu, kas tālāk viņu ietekmē uz sajūtu piederību. Pozitīva agra pieredze ar citiem cilvēkiem un apkārtējo vidi veido pamatu bērnu vēlākai vērtību izpratnei ar pasauli.
Sabiedrisko servisa projektam ir daudz ko piedāvāt bērniem
Sabiedriskais serviss māca bērnu, kā attīstīties pozitīvi, pašrealizēties, divvirzienu savstarpējā iedarbība starp sevi un citiem cilvēkiem. Tā māca viņus kontrolēt to, kas notiek viņu pašu dzīvēs un sabiedrībā, kas ir vieta , kurā viņi pieder un šeit, ka ir daži iemesli garlaicībai. Iespējams vissvarīgākais, sabiedrības servisā, māca bērnam atbildības cenu priekš abiem – sevi un viņu sabiedrību.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1342718
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties