Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,40 (16%)
Cena ar atlaidi*:
2,09
Pirkt
Identifikators:159202
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šos ēdienus piegādās speciāla firma, kas arī nodrošinās ar 3 viesmīļiem, kuri nodrošinās pasākuma norisi. Viesmīļi arī parūpēsies par galda klājumu. Ēdieni tiek izvietoti uz lielām paplātēm, kas ir ļoti parocīgi. Pats kolektīvs ir norīkojis no sava kolektīva cilvēku, kas vadīs šo vakaru.
Ēdieni uz visu kolektīvu izmaksā ap 500Ls plus vienu nama zāles īre 180Ls. Turpmāka palikšana viesu namā jau būtu uz pašu klientu rēķina. Vēl klāt nāk samaksa par viesmīļu darbu vienam vakaram – 90Ls. Kopā rēķinot uzskatu, ka izmaksas nav pārāk lielas, jo atpūtas pasākums tiek plānots vērienīgs. Šādu pasākumu uzņēmumi rīko reizi gadā parasti, tāpēc var arī atļauties zināmu greznību.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Banketa raksturojums”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/159202

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties