Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:967179
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrasti uzskata par Latvijas lielāko bagātību – unikālās dabas daudzveidības dēļ – maz pārveidoti meži, pļavas, purvi. Piekrastē ir ļoti jūtīgas un dinamiskas ekosistēmas, kas stiepjas gar jūru un ir pakļautas intensīvai gan dabisko, gan antropogēno faktoru ietekmei.
Braukājot gar piekrasti, jūras krasta ģeoloģisko procesu monitoringa ietvaros, un redzot krasta daudzveidību un arī problēmas, ko vairākumu gadījumu radījis pats cilvēks, radās interese uzzināt kādi dabiskie un antropogēnie faktori ietekmē krasta joslu īpaši aizsargājamās dabas teritorijās.

2. Darba mērķis bija noskaidrot dabiskos un antropogēnos faktorus piekrastes īpaši aizsargājamās dabas teritorijās un to ietekmi uz krasta joslu, un lai to sasniegtu kā darba uzdevumus izvirzīju: izvērtēt jūras krasta stāvokli;”raksturot piekrastes aizsardzību Latvijā; raksturot īpaši aizsargājamās dabas teritorijas piekrastē; apzināt dabiskos un antropogēnos faktorus, kas varētu ietekmēt krasta joslu; izvērtēt dabisko un antropogēno faktoru ietekmi uz krasta joslu īpaši aizsargājamās dabas teritorijās.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties