Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:419848
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Gan cilvēkam, gan dzīvniekam piemīt spēja ar balss palīdzību veidot dažādas skaņas un ar ausu palīdzību tās sadzirdēt. Cilvēka balss ir kaut kas sevišķs un unikāls, jo tādas skaņas nespēj radīt neviena cita būtne, un ļoti reti var atrast divus cilvēkus ar tembrāli absolūti vienādu balsi (līdzīgas balsis visbiežāk sastopamas tuvāko asinradinieku starpā). Un kā jau iepriekš tika apgūts, tad balsij irsamērā liela ietekme uz saziņas veidošanu, tāpēc ir būtiski izkopt arī šo lauciņu.
Balss akustiskā struktūra, ko raksturo augstums, tembrs, spēks, skaļums un rezonanse, un māka veiksmīgi kontaktēties nodrošina cilvēka darbības efektivitāti ikvienā dzīves jomā – valsts pārvaldē, tirdzniecībā, politikā utt., ļaujot veiksmīgi realizēt sociālās lomas sabiedrībā un darba tirgū. Balss pilnveidošanas pamatā ir ķermeņa un balss aparāta vienotas darbības princips, kas paredz izpildošās meistarības elementu – elpošanas, artikulācijas, ķermeņa motorikas, fonētiskās dzirdes, redzes un citu sajūtu konsolidāciju. Arī domāšana, jūtas un griba ir vienoti, un arī šai vienotībai ir nepieciešams izpausties balss pilnveidē, jo efektīvu procesu raksturo ne tikai intelektuālas potences, bet arī griba, kas klausītājiem ļauj uztvert un saprastu pausto. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1243333
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties