Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:202540
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Katram minerālam, augam, cilvēkam, dzīvniekam, eņģelim, planētai un zvaigznei ir sava aura, cits citu ar tās palīdzību ietekmē. Aura ir fenomens, kas cilvēka iespējām piešķir bezgalību.

Cilvēka enerģētiskais ķermenis.

Cilvēka ķermenis sastāv ne tikai, miesas, kauliem, bet arī enerģētiskā ķermeņa, kuru neredz parasts cilvēks, tikai ārkārtīgi jūtīgi cilvēki vai arī to var konstatēt ar tehnisku līdzekļu palīdzību. Tas sastāv no konkrētas un saistītas kosmiskās enerģijas un ir dzīvības spēka nesējs, veidojot modeli vai strukturālo skeletu, kas formē materiālo ķermeni. Cilvēks sastāv no šādām vienībām;

Ķermenis + Dvēsele + Gars.

Auras izjūta kā Es telpas izjūta.

Auras izjūta ir spēja uztvert savas personīgās auras struktūru un sveša dzīvās un nedzīvās dabas objektu auras ietekmi. Visbiežāk cilvēkiem piemīt intuitīva auras izjūta. Ekstrasensi cenšas apgūt auras uztveri, bet ir cilvēki, kuri no dabas apveltīti ar šo izjūtu vai ieguvuši to spēcīgu emocionālu satricinājumu rezultātā.
Parasti cilvēks savu Es identificē ar savu ķermeni, bet Es teritorija aizņem daudz lielāku telpu, tajā cilvēks izplata izjūtu Mans un faktiski tā ir viņa auras jeb Mana teritorija. Priekšmeti, kas ir cilvēka auras teritorijā vai kuriem viņš pieskāries, enerģētiskā un informatīvā plāksnē var mainīties. Priekšmeti atstāj iespaidu uz cilvēka auru.
Ikviena Es ārpus ķermeņa ir 2 robežas : auras iekšējā ( ~0,5 – 1 m no ķermeņa) un ārējā robeža, kas atrodas tālāk. Šīm aurā ir atšķirīga emocionālā un psiholoģiskā nokrāsa. Iekšējā Es auras robežās jebkurš objekts tiek uztverts kā Es. Robežās starp iekšējo auru un ārējo robežu ir izjūta Es – Mēs, Mans.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties