Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:918611
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.05.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas Bankas "Rekomendācijas darījumu veikšanai ar elektroniskajiem maksāšanas līdzekļiem"2 precīzāk nosaka bankas un klienta atbildību, izmantojot elektroniskos maksāšanas līdzekļus. Saskaņā ar šajās rekomendācijās noteikto elektroniskā maksāšanas līdzekļa emitents (banka) ir atbildīgs par neizpildītiem vai kļūdaini izpildītiem klienta autorizētiem maksājumiem, ja tie veikti, izmantojot aprīkojumu, ko emitents (banka) autorizējis lietošanai. Tāpat emitents (banka) ir atbildīgs par turētāja neautorizētiem darījumiem, kā arī par kļūdām vai paviršību, ko emitents (banka) pieļāvis, apkalpojot turētāja kontu.
Attālinātie norēķini ir viens no svarīgākajiem mūsdienīgas bankas pakalpojumiem, lai jebkurš klients varētu veikt nepieciešamos norēķinus no jebkuras vietas pasaulē un jebkurā laikā, izmantojot datoru, fiksēto tālruni vai mobilo telefonu. Viena no attālināto norēķinu raksturīgākajām īpašībām ir tā, ka tās ir esošas struktūras papildinājums, nevis kaut kas pilnīgi jauns.
Elektroniski iespējams veikt norēķinus dažādās formās. Katram veidam ir savi drošības aspekti un priekšrocības. Ar Latvijā pieejamo elektronisko norēķinu veidu drošību, jo, tikai zinot, kā pareizi rīkoties konkrētās situācijās, lai iespējami mazinātu risku tikt jebkādā veidā apkrāptiem vai apzagtam, ikviens var justies droši, ja katrs klients domā par savu datu drošību un nepieejamību citām personām.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties