Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:133068
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

4. Kas, kad, un kā būtu jāmaina, lai politiskie procesi attīstītos pozitīvi?
Es domāju ka politiku mainīt mēs varam tikai teorētiski, paužot viedokļus un reāli nekādu procesu mainīšana nekad nenotiks. Tač ir jāsāk ar to ka politiku būtība ietekmē masu mēdiji kura parāda politīķus sliktā gaismā, kas vēlreiz iespaido cilvēkus negatīvi. Bet cilvēki ir tie kuri ievēl tātad ir katrs no tiem ir nozīmīgs, vajadzētu pozicionēt arī pozitīvās politikas puses. Vajag tikt skaidrība par polītiķu finānsētājiem no kūriem viņi gūst atbalstu, kā arī to naudu kura rodas nezināmi no kurienes kura tiek tērēta politiķu vēlēšanām. Bet neskatoties uz visām politikas kampaņām, solijumiem pārsvarā cilvēki tomēr balso par sēv tīkamākajiem, nevis par tiem kuri potenciāli ir vairāk izdarījuši valsts labā.
Manuprāt tagad latvijai būs kā rādītājs kad nāks jaunā paaudze, kura ir dzimusi brīvā Latvija, un tas parādīs cik lielā mērā tas ieterkmēs valsti un politiku kopumā. Jo tie ka saka ir jaunie prāti, jaunas domas, virzieni kuros novirzīt valsti, jaunas ambīcijas un mērķi. Ceru ka tie varēs ieņemt to politiķu vietas kuri jau ir ierūsējuši politikas krēslos un spēs sniegt jaunu atbalstu valstij. Protams šiem politiķiem kuri jau ir vairākus gadus pie varas ir zināšānas un pieredze, taču viņu domāšanas veids jau kļuvis vecmodīgs un neefektīvs. Tādēļ šiem jaunajiem cilvēkiem ir zināšanas un izglītība ka to mērķu sasniegšanai viņiem nepieciešams pavisam nedaudz, taču tiem ir liela tieksme padarīt savu valsti labāku un krāšņāku.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −9,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1245761
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties