Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:104292
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Izvēlējos šo grāmatu, jo tās vizuālais noformējums, nosaukums mani ieinteresēja un grāmatas nosaukums mani uzrunāja. Manuprāt, ikvienam ir svarīgi zināt kā pareizi mīlēt bērnu. Tieši par to tad arī ir šī grāmata – kā mīlēt bērnu.
Autors grāmatu veido gan no teorijas par audzināšanu, gan par to praktisko pusi. Grāmatā ir aprakstītas arī audzināšanas problēmas un situācijas, kurās vecāki visbiežāk kļūdās, gan arī tas, kā no tām izvairīties, lai bērns izaugtu laimīgs un mīlēts. Audzināšanas problēmas, kas aprakstītas grāmatā ir daudz, bet es izvēlējos četras , manuprāt, visbiežāk pieļautās.
1. „.. iesākumā mēs viņu nopērām, tad atņēmām zināmas privilēģijas – aizliedzām skatīties televizoru, apmeklēt kino, tad kādu laiku atvēlējām bagātīgu kabatas naudu – centāmies par labu uzvedību atalgot...”
Tā vecāki sodīja Tomu par to, ka viņš no paklausīga zēna bija kļuvis par nepaklausīgu (bija zudusi interese par mācībām, par baznīcu un draudzējās ar dauzonīgiem zēniem). Manuprāt, šeit ir vairākas audzināšanas problēmas. 1. Ne vienmēr ar miesassodu var atrisināt zēna pārmaiņas uzvedībā. Manuprāt, tieši ar miesassodu vēl var pasliktināt attiecības, kas radušās starp vecākiem un bērnu. 2. Tad, kad Toma uzvedība uzlabojās, nevajadzēja to atlīdzināt ar bagātīgu kabatas naudu, bet gan varēja visa ģimene aizbraukt kopā kādā ceļojumā vai apmeklēt kādu pasākumu, lai mazinātu plaisu starp vecākiem un Tomu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties