Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:217174
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmumam jāievieš "prēmijas" kredītkartes kas būtu paredzētas pārtikušiem klientiem. Tas ir tāpēc, ka uzņēmuma zīmols vienmēr bija saistīts ar pārtikušo sabiedrību, un šī sabiedrība rada lielāku peļņu uzņēmumam. Tas saglabātu reputāciju tirgū, kā arī palīdzēs Alpen Bank sasniegt savu mērķi 2 gadu laikā. Alpen Bank varēs sasniegt 17 miljonus eiro bruto peļņu trīs gadu laikā, neņemot vērā tirgus pieaugumu katru gadu. Alpen Bank gaida lielāku izaugsmi pēc stabilas progresēšanas pēdējo trīs gadu laikā. Ar iepriekš minēto analīzi var secināt, ka Alpen var gūt lielāku peļņu nekā tā bija iepriekšējos gados.
Līdz ar straujo ekonomisko izaugsmi un pieaugošajiem ienākumiem Rumānijas mājsaimniecības iegādājoties preces priekšroku dod luksusa importa precēm nevis zemākas cenas vietējām precēm. Bez tam Rumānijā ir aptuveni 8000 bankomātu un 150 000 karšu darījumu termināļu. Tie nodrošina Alpen Bank kredītkaršu īpašniekiem iespēju izmantot savas kredītkartes gan vietējā, gan ārzemju tirgū. Papildus tam Rumānijas vidusslāņa mājsaimniecību ekonomiskās izaugsmes dēļ mājsaimniecības kļūst arvien lielākas kas rāda perspektīvu ka vidusslāņa pārstāvji nākotnē varētu kļūt par pārtikušas sabiedrības pārstāvjiem sekojoši arī par potenciāliem Alpen Bank klientiem.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −10,41 €
Materiālu komplekts Nr. 1363997
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties