Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:927720
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Strūga – kriminālizmeklētājs. Augums 1.80cm , Svars, 73 kg, pelēki mati, dzimis Rīgā. Pēdējā laikā ir pārcietis dažas podagras lēkmes. Smēķēšanu ir atmetis. Zināja 3 valodas – latviešu, angļu un krievu. 6.gadus precējies. Dēlam 4 gadi. Sieva viņam strādāja modeļu namā. Brīvajos brīžos spēlē tenisu, cilā 24. kg smagu bumbu. Patika vienatne klīst pa mežiem, fotografēt.


Viss notika ka jau vienmēŗ, ikdiena. No rīta Strūga iedeva pēc kafijas sievai skūpstu, izgāja ārā. Ar tramvaju aizbrauca uz darbu. Savā ofisā sēdēdams, Strūga piezvanīja sekretārei un uzprasīja vai ir kāds klients. Pie viņa atnāca sieviete. Viņš uzmanīgi nopētīja viņu no galvas līdz kājām. Ienākdama Edīte ātri pārlaida skatienu. Tad atsākās Strūgam nepatīkamais process – anketēšana. Sīku detaļu izjautāšana, fotogrāfiju apskate. Strūga kārtējo reizi juta garlaicīgos dienesta obligātos pienākumus.


II

Arhitekts Edmunds Bērzs piektdienas vakarā izbraucis uz lauku māju apciemot vecākus. Viņa sieva centās atrast kavēšanās iemeslu. Edīte piezvanīja arhitektu birojam, kur vīrs strādāja un pabrīdināja. Edītes bažas pastiprināja tas, ka Edmunda labai draudzenei – mīļajai krustmeitiņai paliek šodien 3. gadi. Edīte pati atprasījās no darba un aizbrauca pie Edmunda vecākiem. Kad atbrauca ,tēvs apjautajās par Edmundu. Viņa uzzināja to , kad Edmunds izbraucis ap plkst. 22:30 no svētdienas uz pirmdienu. Bet vecāki neizrādīja sevišķu uztraukumu. Agrāk Edmunds dzēra, pa krogiem staigāja.
Edīte un Edmunds bija kursa biedri. Viņu mīlestība izauga un nostiprinājās ar gadiem.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1125754
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties