Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:900914
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.10.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Trešajā situācija ir redzami divi dažādi viedokļi par vienu un to pašu vietu. Viedoklī, kurā tika minēts par izpaustu konfidenciālu informāciju, manuprāt, ir nepieņemama rīcība, jo ārstniecības personai ir jābūt uzticamai, saprotošai, bet nekādā gadījumā atklātai pret citiem, par pacienta veselības stāvokli. Līdz ar to ir radusies šī izvairīšanās barjera, kurā cilvēks otru ir novērtējis par nelabvēli, tādējādi cenšoties no tā izvairīties, izvirzot dažādus pieņēmumus, ka attiecīgā vieta nav nemaz tik laba un, ka viss tur esošais ir sliktā kvalitātē. Manuprāt, šajā situācijā konkrētai personai, kura ir izpaudusi konfidenciālo informāciju ir jāatzīstas un jāatvainojas, bet vadībai jāizvērtē tās profesionalitāte.
Spriežot pēc tā, ka šīs situācijas ilgi nācās meklēt, varu secināt, ka tādi gadījumi ir, bet salīdzinot ar citām profesijām ļoti maz. Katrs cilvēks ir ar savām vērtībām un pamatprincipiem, tādēļ ir jāprot pielāgoties un izprast otru cilvēku, lai nerastos konfliktu situācijas. Nepārprotami, bet mūsu uzskatus ietekmē dažādas dzīves situācijas, piemēram, slikta pieredze vai attieksme no ārstniecības personāla, tādēļ cilvēks cenšas turpmāk no tā izvairīties un pēc iespējas mazāk ar to saskarties. Tādēļ, manuprāt, katram ir jāveido savs tēls tā, lai ar cilvēku būtu patīkami atrasties vienā telpā, diskutēt ar viņu, ieklausīties viņā un galvenais, lai starp personām neveidotos komunikatīvās barjeras.

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties