- Bāra darba organizācija

-
Bāra darba organizācija
Augstskola
Referāts8
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Piens un piena produkti, to veselīgums un nozīme uzturā
Augstskola
Referāts18
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Uztura organizācija sievietēm
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Bāra darba organizācija

-
Bāra darba organizācija
Augstskola
Referāts8
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Skolēnu uztura organizācija 5. - 9.klasei
Augstskola
Referāts14
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Uztura problēma filosofijā Eiropas Savienības kontekstā
Augstskola
Referāts12
Filosofija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Starptautiskās organizācijas
- Piens un piena produkti, to veselīgums un nozīme uzturā

-
Piens un piena produkti, to veselīgums un nozīme uzturā
Augstskola
Referāts18
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Uztura bagātinātāji
Augstskola
Referāts5
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Uztura problēma filosofijā Eiropas Savienības kontekstā
Augstskola
Referāts12
Filosofija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Starptautiskās organizācijas
- Bērnu redzes procesa traucējumi un mācību procesa nosacījumi

-
Bērnu redzes procesa traucējumi un mācību procesa nosacījumi
Augstskola
Referāts10
Pedagoģija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
-
Binokulārā konkurence
Augstskola
Referāts34
Fizika, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
-
Piens un piena produkti, to veselīgums un nozīme uzturā
Augstskola
Referāts18
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Hloramfenikola problēma sausos piena produktos un pienā

-
Hloramfenikola problēma sausos piena produktos un pienā
Augstskola
Referāts45
Ķīmija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Lauksaimniecība, mežsaimniecība
-
Mātes piena priekšrocības
Augstskola
Referāts36
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
-
Piens un piena produkti, to veselīgums un nozīme uzturā
Augstskola
Referāts18
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija