- Alerģija

-
Alerģija
Vidusskola
Konspekts7
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
-
Pārtikas kvalitāte, piedevas
Vidusskola
Konspekts7
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Ķīmija, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Veselīga uztura ieteikumi
Vidusskola
Konspekts9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
- Kokteiļi

-
Kokteiļi
Vidusskola
Konspekts1
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Limonāde
Vidusskola
Konspekts4
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Veselīga uztura ieteikumi
Vidusskola
Konspekts9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
- Drudžu līdzekļu rādītājs, apraksts

-
Drudžu līdzekļu rādītājs, apraksts
Vidusskola
Konspekts5
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
-
Gēnu mijiedarbības veidi
Vidusskola
Konspekts5
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Bioloģija
-
Pretvēža līdzekļu veidi
Vidusskola
Konspekts12
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
- Gaļa un gaļas produkti

-
Gaļa un gaļas produkti
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Gaļas kvalitātes prasības
Vidusskola
Konspekts1
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Veselīga uztura ieteikumi
Vidusskola
Konspekts9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
- Gaļa un gaļas produkti

-
Gaļa un gaļas produkti
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Veselīga uztura ieteikumi
Vidusskola
Konspekts9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna