Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:768008
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kādā Indiešu templī atradušās Nakālu plāksnītes.Viens no pirmajiem cilvēkiem, kas par viņām uzzināja bija Džeims Čērčvords.Viņš tās dabūja , no kāda mūka, kurš tās glabājis savā templī.Mūks Čērčvordam mācījis, kā tulkot šādas plāksnītes. Pēc Džeima Čērčvorda teiktā, plāksnītes atšifrējumā teikts, ka Mū kontinents kādreiz ir atradies Klusajā okeāna. Čērčvords devies meklēt vēl šādas plāksnītes.Viljams Nivens 5 jūdzes uz ziemeļrietumiem no Mehiko, rokot 12 pēdu dziļumā, atradis akmens plāksnītes.Taču neviens nav mācējis tās iztulkot, tāpēc viņš sazinājās ar Čērčvordu, un aizsūtīja viņam tās. Čērčvords pateica, ka plāksnītes valoda, sakrita ar viņa Nakālu plāksnīšu valodu. Nīvens atrada vēl šādas 2000 plāksnītes ar akmens formu.Tām bija ļoti dažādas formas. Kad Čērčvords pateica Nīvena atklājumju, visa pasaule bija vīlusies, un neapzinādamies atrastā vērtību, ar buldozeriem iznīcināja vietas, kur tūkstošiem gadu atradušies šie akmeņi.
Dienvidamerikā, Peru tika atrasti vēl akmeņi.Uz akmeņiem esot bijuši visādi zīmējumi. Tajā skaitā teleskopi, asins pārliešana, dinozauri un dažādas tehnoloģijas. Pavisam tika atrasi 11 000 tādi akmeņi, taču nav zināms, vai tie ir tādi paši akmeņi, kādus atrada Čērčvords un Nīvens. Akmeņu atradēja dr.Kavrēva tika iesūdzēta tiesā, par to, ka viņa pati ir tos izgudrojusi, kas tehniski nav iespējams.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1247517
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties