Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:813731
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.12.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šodienas cilvēks nenovērtē to, cik laiks patiesībā ir dārgs un cik nenovērtējama ir tā nozīme mūsu dzīvē. Mēs it kā steidzamies pretī nezināmajam, tomēr tik vilinošajām tālēm, kas sauc arvien skaudrāk, aizraudamas ikvienu, kas tikai mazliet apstājies ikdienas skrējienā. Vai mēs neesam pārāk aizņemti šajā tik īsajā dzīvē? Varbūt vajadzētu apstāties, paiet nost un laist, lai skrien citi. Palaist garām. Varbūt vajag tikai brīdi ļauties mirklim... mirklim, kas ļauj padomāt par ikdienišķo un reizē par neaizsniedzamo.
Tā, piemēram, notika arī ar mani. Es sēdēju istabā pie loga, vērodams krāsainās rudens lapas, kas, krizdamas lejā, radīja interesantu, bet mazliet noslēpumainu mozaīku. Es uz brīdi aizdomājos, cik tām ir īss mūžs. Vienā dienā tās izspurdz no piebriedušajiem pumpuriem, bet jau otrā tās lidodamas sitas cilvēku pelēkajās sejās, vēstot kaut ko par rudens tuvošanos. Vai tad ar cilvēku nav tieši tāpat? Vai cilvēks pagūst visu, ko ievērojis? Vērojot zeltainās kļavu lapas, es sapratu, cik ļoti man sava laika ir žēl. Ik uz soļa es baidos kaut ko nepaspēt vai nepateikt, baidos gaidīt un arī sagaidīt, es tikai baidos... Simtiem reižu esmu gribējis labot notikušo, bet nav jau laika. Tas ir pagājis, un arī pēdējais vilciens ir aizbraucis!

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1119658
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties