Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:179331
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tieši tā ir ar mani, visu vai neko, man nav vajadzīgs pus smaids, pus smiekli, vai pa pusei sasniegts mērķis. Tik bieži dzīvē mums ir jānostājas izvēļu priekšā, kad jāizlemj starp divām galēji atšķirīgām lietām, un tik bieži uzmācas vēlme pēc vidusceļa. Kāpēc? Tāpēc ka vidusceļš ir labāks? Vai tāpēc ka vienkāršāks?
Tagad ar pilnu pārliecību saku, ka uz šo apgalvojumu – visu vai neko, bieži balstās manas izvēles. Tādos brīžos vecāki mēdz pamācīt, ka nav tikai melns un balts, ka tas man tāds jaunības maksimālisms. Jā, ticu, ka pieaugot manas domas varētu mainīties, tomēr, tas taču ir tik skaists dzīves moto. Zinu, ka situācijas nevar vienmēr vērtēt kā melnas vai baltas, tomēr, kad runa iet par maniem mērķiem un vēlmēm, maniem sapņiem un kaislībām, tad es nevēlos samierināties ar mazumiņu. Apzinos savus mērķus un uz tiem virzos varbūt klusi, bet pacietīgi. Un nepiekrītu tiem, kas saka, ka ar šādu moto dzīvo tikai egoistiski un lepni cilvēki, kas kāps pāri ikvienam un darīs jebko, lai tikai sasniegtu savu mērķi, savu „visu”. Tas, ka tu apzinies, ko vēlies, un nevēlies neko mazāk, nenozīmē, ka pārējais tev ir vienaldzīgs. Tas nozīmē tikai to, ka tu esi gatavs riskēt, lai iegūtu savu „visu” un nesamierināsies ar viduvējību, un viss ir kārtībā kamēr esi spējīgs novilkt robežu lietām ar kurām esi gatavs riskēt.
Ja man kaut kas iepatīkas, kāda lieta vai ideja, es ar to ātri aizraujos. Esmu sapņotāja, ja sāku domāt par kādu lietu, tad savā galvā izplānoju to līdz pēdējai detaļai. Vienmēr zinu, ko un kā gribu un, ja nonāku situācijā, kad saprotu, ka nevaru iegūt to, ko esmu vēlējusies, tad tas man sagādā milzīgu vilšanos. Daudz sāpīgāk man ir vilties un saprast, ka mans izsapņotais sapnis nepiepildīsies, kā šo sapni nemaz nesākt sapņot.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties