Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:364711
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.06.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Es izvēlējos Alekseja Loskutova, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieks, rakstu, kas tika publicēts š. g. 29. janvārī interneta mājas lapā www.politika.lv.
Mēs uzskatam, vai tā ir? „Cīņa ar korupciju ir tikai modes lieta?” Ļoti daudz un bieži medijos tiek runāts par korupciju un tās veidiem, bet cik daudz tiek darīts priekš tā un cik daudz mēs to redzam?
Kā viens no raksta uzdotiem jautājumiem ir „Kas ir šausmīgāks - vardarbība vai kādas amatpersonas piekukuļošana?”. Mēs uzreiz atbildām - vardarbība, taču, ja šī vardarbības izmeklēšanā tiek piekukuļota kāda amatpersona un tās rezultātā noziedznieks tiek atbrīvots, tad vairs nebūtu tik viegli novilkt robežu starp to. Dēļ korupcijas gūtā labuma amatpersonas necīnās par likumību, bet gan gādā par savu labumu, piemēram , organizētā noziedzība var vērsties plašumā (narkotikas bizness). Rakstā vēl tiek runāts, ka ne tikai materiālā nodrošinājuma uzlabošana, bet arī korupcijas risku apzināšanās un atbilstošu pretkorupcijas pasākumu īstenošana ir garants, ka tiesībsargājošās iestādes strādā profesionāli un efektīvi ikviena iedzīvotāja un visas sabiedrības interesēs.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties