Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:726027
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Gadiem ejot, pasaule nemitīgi mainās, attīstās un pārveidojas. Tā vairs nav tāda kā pirms gada un nekad vairs nebūs tāda kā pirms gadsimta. Kādu es redzu pasauli savā acīm? Trauksmainu, vienmēr kustībā un pilnu negaidītiem pavērsieniem.
Bet vienmēr neatbildēts paliek jautājums – kā būs nākotnē? Vai vide, kurā dzīvojam, paliks nemainīga? Vai varbūt kļūs arvien ļaunāk un ļaunāk? Kāda būs cilvēku attieksme? Vai vispār kādam rūpēs arī kas cits, izņemot sevi? Jautājumu ir tūkstošiem, bet atbildes nevienas. Varam vienīgi minēt, cerēt un fantazēt. Ja jūs man jautātu, kāda ir mana nākotnes vīzija, es atbildētu – ir divi varianti. Viens visnotaļ skarbs un nežēlīgs. Pasaule rādās tikai drūmās krāsās. Dažiem ir nospļauties par to, kā dzīvos viņu bērni un mazbērni. Bet pastāv arī otrais variants – skaista, sakopta daba un cilvēki, kam rūp pasaule, kurā viņi dzīvo.
Šodien mums ir divas iespējas – nelikties ne zinis, dzīvot tikai sev un turpināt jau iesākto vai arī apstāties, padomāt un beidzot sākt rīkoties tā, lai arī pēc piecdesmit gadiem mums nebūtu kauns par to, kāda ir pasaule visapkārt.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties