Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:959393
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Aina viena no pasaules kinoindusrijas grāvējiem- cilvēki ir iznīcinājuši visu dzīvo radību un zemeslode ir viena vienīga mirusi zona. Arī saules vairs nav, jo mēģinot atrisināt problēmu, kuru paši bija radījuši cilvēki “nodedzināja debesis”. Šajā filmā izskan doma, ka cilvēki ir zemeslodes slimība, vīruss, kas iznīcinājis un izmantojis visu vienā vietā, vienkārši emigrē uz citu vietu, kur vēl ir pieejami resursi. Cik šajā domā ir rūgtas patiesības?..
Jau pieaugušu un nobriedušu cilvēku domāšanu mainīt ir praktiski neiespējami, tikai ja viņu dzīvē notiek kas traģisks, mainot pasaules un dzīves uzskatus. Taču ir divas sabiedrības grupas, ar kurām strādājot var panākt pozitīvus rezultātus nākotnē.
Bērni - mūsu rītdienas tiesneši, mūsu uzskatu un darbu kritiķi.(Gorkijs)
Bērniņš ienāk šajā pasaulē nevainīgs un nesamaitāts. Visu bērnu tālākajai vērtību skalai un uzskatiem pamatus liek ģimene. Mazais cilvēciņš pilnīgi neapzināti kopē savus vecākus, viņu darbības un pieņem viņu vērtības par savām. Ģimenes kopīgie pasākumi ir kā balsti veidojoties bērna vēl nestabilajai dzīves uztverei. Un ir nozīmīgi, kādi šie pasākumi ir. Šajā ziņā nevar nepieminēt vienu no lieliskākajiem projektiem Latvija Vides aizsardzības ziņa_”Sakopsim Latviju”. Ikgadējā Lielā talka, kas izveidota ar mērķi- 10 gadu laikā padarīt Latviju un Baltijas jūras reģionu par tīrāko vietu pasaules kartē. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1120857
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties