Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:984386
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.02.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Oligarhu darbība kļuvusi rafinētāka, viņi savus projektus virza juridiski korektāk.’’ (LV portāls 2016) Ietekmīgu personu iespaids uz politiku ir problēma ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē. Lai to mazinātu, uzskatu, ka ar vienreizēju kampaņu vien ir par maz. Nepieciešams pasākumu komplekss, sākot ar naudas ietekmes mazināšanu politikā un beidzot ar sabiedrības aktīvu līdzdalību politiskajā procesā, kas diemžēl, vērtējot tikko notikušās Saeimas vēlēšanas, nav novērojams.
Prezidenta loma Latvijā ir nozīmīgāka nekā brīžiem varētu šķist. Ir žēl, ka pēdējā laikā neesam spējuši lepoties ar Valts prezidentiem, jo tas tomēr ir svarīgs un ietekmīgs amats. Uzskatu, ka vienam no galvenajiem priekšnoteikumiem, ievēlot prezidentu, jābūt personas prasmēm reprezentēt Latviju starptautiski. Vai kandidāts pārzina svešvalodas? Vai viņam/viņai ir labas uzstāšanās un runas spējas? Ja vēlamies tikt sadzirdēti aizvien augošajā pasaules informācijas telpā, kvalitatīva komunikācija ir vitāla. Nedrīkst aizmirst arī par prezidenta lomu likumdošanas procesā, tāpēc ir svarīgi novērtēt prezidenta kandidātu prasmes arī šajā jomā. Ceru, ka mūsu nākamais valsts līderis būs zinošs, pārliecinošs un spēs reprezentēt Latvijas Republiku tā, lai mums nebūtu kauns.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1376517
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties