Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:355298
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.05.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Maksimālo kredīta termiņa periodu nevarēsim Jums piešķirt, paziņo bankas darbiniece. Un mēs abi sajūtamies druksu neērti. Protams, es saprotu – nav jau, ko nesaprast. Maksimālais hipotekārā kredīta atmaksas termiņš ir 30 gadi, un pēc 30 gadiem man ritēs devītais gadu desmits.
Taisnības labad ir jāsaprot, ka es nemaz nesapņoju 70 gadu vai vēl lielākā vecumā turpināt atmaksāt hipotekāro kredītu, vecumdienām man ir gluži citi plāni. Bet ir vērts aizdomāties par to, ka pēc četrdesmit pulkstenis izrādās sāk tikšķēt ne tikai pēc bērnu piedzimšanas, bet arī hipotekārā kredīta kontekstā.
Labi, es jūs drusku biedēju, sabiezinu krāsas, tā sacīt. To, vai personai Balzaka vecumā un vecākai tiek piešķirts kredīts, cik liels tas ir un uz cik ilgu laiku nosaka virkne faktoru, ne jau tikai dzimšanas gads pasē. Taču ik pa laikam kāds putniņš atnes ziņu, ka dāmai vai kungam pēc četrdesmit tomēr ir – teiksim tā – lielāks izaicinājums dabūt hipotekāro vai pat apjomīgāku patēriņa kredītu (nav runa par maziem aizdevumiem, kā piemēram, ātrajiem kredītiem). Noskaidrosim, vai šādas runas ir kārtēja tautas teiksma vai balta patiesība.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties