Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:889670
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.12.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Braucieni ar velosipēdu ir vienkāršākais un ātrākais veids, kā saņemt lielu laimes hormonu devu. Gan riteņbraukšana, gan citas līdzīgas fiziskās aktivitātes lieliski palīdz atbrīvoties no negatīvām domām. Monotonas kustības un vienmērīga elpošana automātiski sakārto domas un emocijas. [4] Pārvietojoties ar velosipēdu, tas man palīdz pārdomāt pa dienu izdarīto vai arī pārdomāt lietas, kas man dienas laikā jāizdara, lai attiecīgi sasniegtu savas karjeras panākumu sinusoīdas virsotni. Protams, pastiprinot manus secinājumus par fiziskajām aktivitātēm, loģiski, no tā iegūst ne tikai mans ķermenis, bet arī prāts. Neviena cilvēka prātam nav novitāte, ka aktīvi cilvēki parasti ir arī laimīgi cilvēki. Samazinoties fiziskās aktivitātes līmenim, krietni pieaug psihiskās veselības traucējumu īpatsvars, it īpaši pusaudžu vidū. Kā viens no psihiskās veselības traucējumu ietekmējošiem faktoriem tiek minēts nepietiekams daudzums fizisko aktivitāšu. [5] Veselīga dzīvesveida principa atbalstīšana un pilnveidošana manā dzīvē sniedz prieku, labsajūtu, gandarījumu līdzās pašpārliecinātībai un merķtiecībai.
Visu apkopojot, varu secināt, ka mūsdienās bez jebkādu aktīva dzīvesveida normu ievērošanas neiztikt, tapēc domāju, ka izvēle – rūpēties pašam par savu ķermeni, nodarbojoties ar aktīvām lietām – paliek katra paša ziņā! Jeb - ideālā gadījumā mēs esam tas, ko domājam, bet realitātē mēs esam tas, ko sasniedzam.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties