Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:346850
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.02.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Neviens no uztveres veidiem man nav izteikts, bet ir no katra pa druskai.
Ir situācijas, kad man ir redzes atmiņa un kad ir arī dzirdes atmiņa. Skolā visbiežāk es ievēroju, ka darbojas redzes atmiņa, jo daudz ko, pārnākot mājās, vizuāli atsaucu atmiņā. Arī cilvēkus ļoti labi atpazīstu pēc izskata. Taču situācijās, kad esmu kopā ar draugiem un piedalos sarunās, vai arī mājās skatos ziņas vai kādu citu raidījumu, man visbiežāk darbojas dzirdes atmiņa. Pēc kāda brīža vai arī ilgāka laika es varu visu vārds vārdā atkārtot, taču ir gadījumi, kad , manuprāt, nesvarīgu informāciju es pat necenšos atcerēties. Ļoti laba skaitļu atmiņa, ar vārdu atcerēšanos dažreiz ir grūtības. Piemēram, mācoties, man obligāti ir jālasa skaļi, lai es varētu atcerēties un iegaumēt kādu noteiktu informāciju.
Ja skatās pēc uzmanības pievēršanas, tad mani ļoti kaitina nekārtība visapkārt un troksnis, tādos brīžos es nevaru sakoncentrēties darbam.
Bērnībā es viegli iemācījos lasīt, rakstīt, taču mans rokraksts nav no kaligrāfiskajiem un nav arī no tiem, kurus sauc „raksta kā ar vistas kāju”. Nav raksturīgs ciešs uzspiediens, kāds ir kinestētiķim.
Garlaicīgās situācijās visbiežāk aplūkoju apkārtējos vai arī lasu kādus ziņojumus, ja tādi ir pieejami. Ja man līdzās ir kāds paziņa, draugs, tad šādās situācijās, protams, izvēlos papļāpāt. Pavisam droši varu teikt, ka man nav raksturīga dīdīšanās un citu traucēšana.
Problēmsituācijās un problēmu risināšanā neesmu no runīgākajām, tāpēc mēģinu rast risinājumus pati, bet ir noteikti cilvēki, ar kuriem es varu izrunāties un sagaidīt no viņiem kādu ieteikumu, kā man vislabāk rīkoties. Nekad neizmantoju fizisko spēku kādas problēmas risināšanā, jo uzskatu, ka tas neko neatrisini, bet gan tikai vēl vairāk sarežģī.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1184011
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties