Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:284560
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Statistikas dati liecina, ka šobrīd Latvijā pieprasītāki ir viesu nami ģimeņu atpūtai vai nelielām draugu grupām, kuri garantē kvalitāti par klientam pieņemamu cenu. Vai cena, kas pieņemama klientam, ir pieņemama arī saimniekam, vai ienākumi nosedz izdevumus un ļauj nodrošināt nepieciešamo kvalitāti (siltas telpas, labu ēdienu, utt.) – tas atkarīgs no katra saimnieka uzņēmēja prasmēm un izpratnes par to, kā mainās pieprasījums un kā reaģēt uz šīm pārmaiņām. Protams, arī no iedzīvotāju maksātspējas. Vislielākās pārmaiņas Latvijas laukos izjūt tie uzņēmumi, kas orientēti uz lielo pasākumu apkalpošanu (kāzas, sporta spēles līdz 1000 dalībniekiem), kā arī tie, kas kļūdījušies, paredzot neadekvāti lielu noslogojumu ilgtermiņā un ņemot nesamērīgi lielus kredītus.  Izvērtējot iedāvājumu un tieši to kurp doties Latvijā, es kā indivīds izvērtēju vairākus noteicošos faktorus. Šie faktori ir dominējošie, kas ļauj izvēlēties vietu kurp doties. Pirmkārt, tā ir cena šajos laikos, otrkārt tas ir piedāvātais serviss.
Vidēji cenas viesu namos samazinājušās par 30%. Cilvēki joprojām atpūšas laukos brīvdienās vai svin svētkus, taču tērē tam daudz mazāk naudas, izvēloties mazāk pakalpojumus. Līdz ar to kopējie ienākumi lauku tūrisma saimniekiem samazinās – vidēji par 35%. Vinnētāji ir tie, kuri nodrošina optimālu cenas un kvalitātes attiecību, un kam iepriekšējos gados izveidojies stabils pastāvīgo klientu loks. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1307787
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties