Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:260546
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.10.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Manuprāt, grāmata nebūs domāta ikvienam, lai gan tā ir ļoti interesanta un mācības tajā var noderēt ikvienam, kā jau minēju iepriekš, grāmata ir vairāk paredzēta Amerikas Savienoto Valstu pilsoņiem, jo visbiežākais uzsvars tiek likts uz, nu jau bijušā ASV prezidenta, Donalda Trampa prezidentūru, viņa paņēmieniem un salīdzināta ar 20.gadsimta paņēmieniem politikā un arī ar dažiem, joprojām pie valsts varas esošiem, prezidentiem, kā piemēram, Ādolfu Hitleru un Vladimiru Putinu.
Viens no maniem mīļākajiem teicieniem ir “monētai ir divas puses” un, manuprāt, to var attiecinātu uz jebkuru grāmatu, tāpat arī uz šo. Kā jau iepriekš pieminēju, viens no kritiķiem uzsvēra, ka grāmata ir īsa un tas viņaprāt ir vienīgais mīnus, arī es piekrītu šim viedoklim. Grāmata ir īsa un tikai virspusēji pieskaras draudiem par tirānijas eksistenci mūsdienās, bet tai pat laikā, to nevar dēvēt par vājo pusi, jo tas rada interesi uzzināt vairāk par iespējamajām draudošajām briesmām mūsdienu sabiedrībai. Grāmatu ir iespējams izlasīt vien dažu stundu laikā, piemēram, es nespēju nolikt grāmatu malā līdz nebiju to pilnībā pabeigusi lasīt un tas aizņēma vien vienu vakaru. Līdz ar to tā ir arī stiprā puse šai grāmatai, tā rada interesi par lasāmo materiālu un ir ātri izlasāma pateicoties viegli uztveramai valodai.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties