Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:541389
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.03.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Neētiska ir publiskās varas izmantošana, lai gūtu priekšrocības ne tikai sev, bet arī paziņām un draugiem, bet manuprāt, daži no amatpersonām šo neņem vērā un izmanto to, ka viņiem ir vara, domājot vairāk par savu labklājību, nekā par valsts iedzīvotāju lapklājību. Savukārt runājot par dažām dzīves jomām, dažreiz cilvekam ir labi rīkoties, lai iegūtu savu labumu. Reālajā ekonomikā tas izpaužās tā, ka bez sava labuma meklēšanas – nepastāvēsi, jo mūs apdraud monopoli. Turklāt diez vai situācija, kad nav nekādas darbības koordinācijas un katrs domā vienīgi par sevi, visās dzīves situācijās ir efektīvākais risinājums.
Protams, ir žēl, ka mūsdienu pasaulē ir tik daudz cilvēku, kuri ir savtīgi, egocentriski labuma meklētāji, bet no otras puses mums nav nekādu tiesību viņus nosodīt, jo mēs nezinam, kas tieši ir šis iemesls, kuru dēļ viņi ir izmainījušies. Tāpēc tas, ko iesaku ir vismaz no savas puses mēģinat turēt labas attiecības ar visiem, būt cieņpilni un ja kāds lūdz pēc palīdzības – saprast un atšķirt vai šī lūgšana pēc palīdzibas ir ar labiem un patiesiem nodomiem vai ar viltīgiem nodomiem.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties