Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:287136
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.08.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Akadēmiskajā vidē tīkla komunikācijas teorijai ir neatsverama loma, tā palīdz veidot saiknes, rast atbildes uz grūtiem jautājumiem un galvenais, nodrošina nepārtrauktu saikni un varas pārnesumu no indivīda uz tīklu kopumā un atpakaļ. Jebkuras jaunas, arī akadēmiskas informācijas iegūšana ( atrašana/saņemšana) piešķir spēku saņēmēja pusei, līdz ar to izglītojot, bagātinot un padarot saņēmējpusi spēcīgāku, varošāku un zinošāku. Šāda apmaiņa un bagātināšanās ir neatņemama akadēmisko zināšanu ieguves forma un pamata sagaidāmais rezultāts.
Komunikāciju teorijas kopumā, bet jo īpaši Tīkla sabiedrības teorija, ir, ieguvušas ārkārtīgi lielu nozīmi un varu, kas savukārt ir palīdzējis tām veidot mūsdienu sabiedrību tieši tādu kāda tā ir. Un palīdz joprojām vadīt un organizēt gandrīz visus procesus, kas pašlaik notiek sabiedrībā. Tīkla lietotāji izmanto savas jauniegūtās varas un ietekmes ieročus, lai veidotu savu pilsonisko pozīciju, praktizētu demokrātiju un izmantotu decentralizētās varas instrumentus, kurus to rokās ir ielikusi pakāpeniska pāreja no industriālā laikmeta uz informācijas laikmetu, kad “kapitāls” vairs neapzīmē materiālo labumu vai saražoto preču daudzumu, bet tieši varu, kuru lietotājam sniedz informācija un zināšanas

Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties