Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Tiesību aizsardzības iestāžu loma valsts noteikto tiesību normu nodrošināšanā

     

    Eseja3 Tiesības, Vadība

3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:629554
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.11.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Starpinstitūciju komisija tika izveidota, lai izvērtētu KNAB struktūras modeļa efektivitāti biroja funkciju optimizēšanai un darbības uzlabošanai attiecībā uz veidojamā reģionālā principa sasaisti ar funkcionālajiem blokiem, paustajiem secinājumiem un ierosinājumiem.
Pēc manām domām, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs ir nepieciešams, lai cīnītos ar ,varētu teikt, Latvijas lielāko problēmu - korupciju, kukuļdošanu, kā arī kukuļu ņemšanu. Cilvēkiem, kas to dara tas laikam šķiet vieglākais ceļš, nepadomājot par to, kādas sekas tas viņiem pašiem var radīt. Kopumā apskatot KNAB darbību varu teikt, tomēr neskatoties uz visām iespējamām pastrādātajām nelikumībām tā ir sekmīga un atklājusi daudzus korupcijas gadījumus. Apskatot, kādus pārkāpumus KNAB savas darbības laikā ir atklājis, šķiet pārsteidzoši, kādus tikai līdzekļus cilvēki neizmanto, lai tiktu pie naudas. Protams , ideālā variantā būtu labi, ja vispār nebūtu nepieciešams tāds Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs, bet ja reiz tāds ir izveidots, tad atliek tikai cerēt, ka paši biroja darbinieki beidzot sapratīs, kāds ir viņu darbības mērķis un kā labā viņi strādā. Es ļoti ceru, ka pienāks tāds brīdis, kad KNAB turpinās jau iesākto korupcijas apkarošanu ar jaunām un, galvenais, efektīvām darbībām un beigs karu savā starpā. Tāpat, ievēros ētikas kodeksu un neaizmirsīs savu misiju, kā arī devīzi „Gods pār varu” nevis „Vara pār godu” , kā tas ir uz doto brīdi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1317589
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties