Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:309090
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.11.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Tomēr Tiesa atzīst, ka tiesības uz izglītību, par spīti to nozīmīgumam, nav absolūtas un uz tām var attiekties ierobežojumi. Ja vien tas nekaitē tiesību būtībai, šādi ierobežojumi ir netieši atļauti, jo piekļuves tiesībām “pēc savas būtības ir nepieciešams valstisks regulējums”. Lai nodrošinātu, ka noteiktie ierobežojumi nemazina attiecīgās tiesības tik lielā mērā, lai tās zaudētu savu būtību un nebūtu izmantojamas, Tiesai ir jāpārliecinās, ka attiecīgajām personām šie ierobežojumi ir paredzami un tiem ir likumīgs mērķis.
Secinot, tiesībām uz izglītību vienmēr ir un būs liela nozīme katras personas dzīvē, jo ikvienam ir tiesības uz kvalitatīvu izglītību, kas ir ceļš uz stipru sabiedrību un labām iespējām darba tirgū. Izglītībai ir jādod iespēja visiem Latvijas iedzīvotājiem sasniegt visaugstākās personiskās un profesionālās dzīves virsotnes. Kvalitatīva izglītība ir gan zināšanas, kas tiek apgūtas mācību stundās un lekcijās, gan katra Latvijas iedzīvotāja nemitīga tiekšanās pēc jaunām prasmēm un pieredzes, kā arī izglītoti cilvēki, kuri prot savu arodu, ir varoši savā profesijā un veido stipras Latvijas pamatus. Neapšaubāmi iespējai iegūt kvalitatīvu izglītību ir jābūt visiem, neatkarīgi no dzīvesvietas, ienākumu līmeņa vai sociālā stāvokļa. Vienlaikus pašu zinošākie izcilnieki un viņu sasniegumi būs tie, kas iedvesmos arī citus un veicinās izaugsmi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties