Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,45 (18%)
Cena ar atlaidi*:
2,04
Pirkt
Identifikators:742271
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.11.2002.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

The novel, which I choose to read, was "The Wine Manual" by Jacques Marie. The reason why I picked this novel was because of my work. Having such a high demand of knowledge for wine and food in the restaurant business. Being able to pair food with wine or wine with food is a necessity. This book is used in The Stratford Chefs School curriculum and is recommended for almost any other chef school throughout Canada.
The author, Jacques Marie, is a wine instructor at The Stratford Chefs School 4 weeks each year. A native of Normandy, France, Jacques was born into the hotel business. His fathe…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,16 €
Materiālu komplekts Nr. 1267296
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „"The Wine Manual" by Jacques Marie”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/742271

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties