Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,38 (11%)
Cena ar atlaidi*:
3,11
Pirkt
Identifikators:909583
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.04.2004.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Over the past decade, biotech crops or so called GM crops has became a big controversial. There are many arguments on Pros and Cons of the genetically modified food debate. The main two topics of the argument are the benefits and the risks. The benefits which are herbicide tolerant crops encourage less tilling, less soil erosion, and better yield, and the risks are the possible of creating new or more vigorous pests and pathogens, harm to "non target" beneficial (1). food
What Is Plant Biotechnology? Plant biotechnology is the process of transferring isolated genetic material of organis…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,73 €
Materiālu komplekts Nr. 1279528
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „The Genetic Modification of Crops and The Environment”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/909583

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties