Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:795372
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.04.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Narkotikas ir inde cilvēkiem. Ir daudz narkotiku veidu. Starp tiem pazīstams kā: kokaīns-heroīns ar balta pulvera piedevām, ķīmiskais sastāvs. Tās ir augu izcelsmes zāles, piemēram: marihuāna u.c. Narkotiku sekas ir dažādas. Tagad, ja jūs lietojat kokaīnu vai heroīnu, tad 5-7 gadu laikā cilvēka smadzenes un šūnas nomirst, un tad viņš kļūst kā dzīvnieks un izturas tāpat. Ja lietot tādas narkotikas kā kaņepes, marihuānu, viņš sāk spēcīgi smieties bez apstāšanās un 2 reizes ātrāk pasliktina plaušu darbību nekā smēķējot parastu cigareti.
Jebkurš saprātīgs pieaugušais, kurš savulaik sliktas kompānijas dēļ ir sācis smēķēt vai dzert, pēc tam kļuvis atkarīgs, no kā tagad ir grūti atbrīvoties, ieteiks jaunākajai paaudzei izvairīties no šādām jaunības kļūdām un dzīvot veselīgu dzīvesveidu. Veselīga dzīve ir pavisam vienkārša - jums vienkārši vajag to vēlēties un saprast, ka visi ierobežojumi ir tikai mūsu galvās. Neviens nevar liegt cilvēkam dzīvot tieši tādu dzīvi, kādu viņš pats vēlas. Vecāku padomus nevajadzētu noraidīt, ja tas šķiet neracionāli, jo visiem pieaugušajiem ir kaut kas tāds, kas pusaudzim nav pietiekams - pieredze. 20. gadsimtā 35% cilvēku visā pasaulē vēlas izārstēties no narkotikām un citiem kaitīgiem ieradumiem, bet atlikušie 15% vēlas turpināt to lietošanu. Un 50% nelieto narkotikas, nedzer, nesmēķē.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1385455
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties