Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:263657
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.04.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latvijā daudzi cilvēki to jauc. Uzskatot, ka feminisms ir slikta lieta.
Kā pierādījums tam, darba autore vēlas pieminēt Jiņ un Jaņ simbolus, kas norāda uz labo un ļauno, gaišo un tumšo kā arī sievišķo un vīrišķo. Veidojot pilnību. Jau pašā simbolā pamatā ir pilnība un tas ir lieliskā harmonijā un vienlīdzīgām daļām. Par šo simbolu nereti ieminas, kad tas ir izdevīgi taču aizmirst par viņa mācību ikdienā. Pēc autores domām, viņš māca par līdzsvaru un vienlīdzību visur.
Visiem ir zināms, ka līdztiesība starp dzimumiem nepastāv nedz Latvijā, nedz pašā Eiropā. Taču mēs vismaz to apzināmies un esam ceļā uz to. Manā skatījums galvenais punkts šeit nav darba samaksa (kas ir svarīgi), bet gan iegūt vienādas tiesības un atbildību. Drīz pie varas nāks jaunā paaudze, kas ir dzimuši brīvā Latvijā, līdz ar to būs daudz izmaiņu visās jomās. Darba autore cer, ka tiks pievērsta uzmanība arī šim jautājumam un ieguldīts darbs, lai Latvijā katrs var brīvi un novērtēts.
Dzimumu vienlīdzība un tās ilgtspējība būs iespējama tikai tad, ka katra sastāvdaļa - ekonomiskā, sociālā un vides veidos savu ieguldījumu, lai viss būtu harmoniskā līdzsvarā. Vienlīdzības un harmonijas atrašana. Pēc autores domām, tas arī ir viens no pirmajiem soļiem kas jāsper, lai vīrietis Latvijā varētu būt vīrišķīgs un sieviete sievišķīga.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties