Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:420012
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.09.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēki reti aizdomājas par to, kas var notikt ar informāciju, ko viņi publicē sociālajos medijos. Kāds, izmantojot tavus datus, ir spējīgs kopēt cilvēka identitāti sociālajos medijos, un jūs to visticamāk neuzzināsiet. MTV ir radījis realitātes šovu Catfish. Šovs ir par viltus profilu atmaskošanu. Šovā redzams, kā tiek atmaskotas personas, kas ir nozagušas cita cilvēka personīgos datus un uzdodas par šo cilvēku. Viltus profili iepazīstas ar cilvēkiem un pat veido attiecības. Šie profili tiek radīti ļoti sīki, sākot ar jūsu profila nokopēšanu, līdz pat jūsu radinieku un draugu profilu viltošanai, lai viss izskatītos daudz ticamāks. Pieredzējušāki profilu viltotāji izveido visu tik sīki un ticami, ka reālais profils pat var šķist kā viltotais. (Mtv, 2016)
Internetā mēs nevaram būt pasargāti no viltus profiliem, tādēļ ir jāizvērtē, ar ko mēs apstiprinām draudzību, kam sekojam un ar ko sarakstāmies. Katram pašam ir jābūt atbildīgam par sevi, un par to, kādu saturu viņš ievieto savā profilā un kam ļauj to redzēt. Mēs nespējam paši saviem spēkiem izvairīties no viltus profilu problēmas, bet mēs varam būt piesardzīgi un to iemācīt arī citiem. It īpaši to vajadzētu iemācīt bērniem, kas var uzķerties uz šādu profilu viltībām un sniegt informāciju, kas varbūt bērnam liekas nenozīmīga, bet kādam tā var likties svarīga, lai īstenotu savu iecerēto plānu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1367359
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties