Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:585264
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Sociālās problēmas ir pastāvējušas vienmēr un pastāv vēl šodien un alkoholiķu ģimenēs tās vairāk pastiprinās alkohola lietošanas izraisīto seku iespaidā. Es šajā darbā vēlētos vispārīgi apskatīt problēmas, kādas pastāv šādās ģimenēs un kādas ir vai būtu turpmākās sekas, piemēram: bezdarbs, problēmas ar mājas vietu, vardarbība, noziedzība, bērnu noziedzība, ielas bērnu skaita palielināšanās, veselības problēmas, ko izraisa pārmērīga alkohola lietošana, kā arī vēl pastāv citas problēmas. Centīšos noskaidrot, kas rada šīs problēmas un to iespējamo risinājumu. Kā arī, kā tas iespaido, ja ģimenē ir bērni, un bieži vien viņi sastopas ar to pašu, ko vecāki. Manuprāt, galvenais sociālo problēmu cēlonis alkoholiķu ģimenēs ir pats alkohols un tā lietošana, kā rezultātā arī šīs problēmas rodas. Izmantošu dažādus pētījumus, laikrakstu publikācijas, piemēram, „Psiholoģijas pasaule”, „Latvijas Vēstnesis”, kuros ir skatītas šis problēmas un to sekas, kā arī dažādus citus interneta resursus.
Alkoholisms un sociālās problēmas ir bijusi mūžsena problēma, kuru vēl joprojām nav izdevies apkarot un ne arī ierobežot, jo tās arvien izplatās. "Alkoholisma problēma ir kā apburtais aplis, tai ir ļoti daudzi cēloņi un sekas, kuri savstarpēji mijiedarbojas, radot ģimenei grūti pārraujamu problēmu loku. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1111701
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties