Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:934069
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.07.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Tomēr, ja nonāk pie šo abu Pasaules daļu salīdzināšanas – nevar noliegt ASV ir bijusi krietni ātrāka un daudz vairāk pieredzējušāka attīstībā un varbūt pat šāda profesija kā sabiedriskās attiecībās tā arī netiktu ievietota kaut kādos rāmjos, ja nebūtu ASV. Un ja pavēro iepriekš minēto aģentūru piederību, tad ir saprotams, ka ASV darbojas arī Eiropā un tas tikai varētu nozīmēt viņu ietekmi. Es īsti arī nepamanīju Eiropā nevienu izceltu speciālistu vai vismaz kādu, kurš ir ieviesies kaut ko jaunu, viss kas ir mainījies, tas mainījies laikā ietekmē, nevis kāda cilvēka ietekmē.
Beigu beigās rodas sajūta, ka būtu mazliet smieklīgi šajā jomā salīdzināt ASV un Eiropu. Neko sliktu nesaskatu, tajā, ka esam bijuši mazliet lēnāki, plusiņš ir tas, ka sākām darboties ar jau gatavu sistēmu un kļūdas, ko pieļaut, atliek mazāk. Bet nešaubīgi ir tas, ka, lai kurā pasaules malā atrastos, ir zināms, ka sabiedrisko attiecību speciālists būs noderīgs. Tas kā attīstās mūsdienu pasaule, manuprāt, ir neaptverami, tas nozīmē – šī joma turpinās būt noderīga.(vismaz tik ilgi kamēr ekonomika nepiedzīvos pilnīgu sabrukumu) Un ja man tagad vēl jautātu kurā Pasaules malā, tad būtu labāk doties un izpausties, tad droši vien nebūtu atšķirības kur. Vajadzēs un gribēs visur, viss atkarīgs no paša aizraušanā, gribēšanas un spējām.
Un tomēr ir ļoti interesanti beigās novērot, ka sabiedriskās attiecības no agresīvas un primitīvas masu manipulēšanas ir izaugusi par vienu no sabiedrībā nepieciešamāko un populārāko profesiju. Varbūt nākotnē šī joma jau būs attīstījusies tik plaši, ka tai sāks rasties dažādi novirzieni un katram būs sava nozīme. Ir tikai jācer, ka būs spēks un gudrība, lai tiktu līdzi tik straujai attīstībai.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties